Over ons

Fototainer is in 2008 geboren uit passie voor fotografie, entertainmenttalent en technisch vernuft. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een typetjes-leverancier tot een allround foto-entertainmentbedrijf met internationale allure.

Fototainer is zeer ervaren door ruim 1.000 optredens in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg (en zelfs daarbuiten). Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, boekingskantoren, overheden en instellingen.

Het maken van foto’s is voor ons een manier om mensen blij te maken. Onze medewerkers zijn assertieve, vrolijke en representatieve mensen van uiteenlopende leeftijd. Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever of tussenpersoon kunt vertrouwen op een representatieve uitvoering van een foto-opdracht.

 

Onze belofte: “Wij doen wat we beloven…

…en een beetje meer.”

 

Beleving en heldere communicatie

Ook in het voortraject, voorafgaande aan het daadwerkelijke optreden, streeft Fototainer naar een zo prettig mogelijke beleving voor de klant. Duidelijkheid, heldere communicatie en “De Klant is koning” zijn onze belangrijkste doelen tijdens de voorbereiding van een opdracht. Zonder meerkosten ontwikkelt Fototainer voor u een foto-concept voor de greenscreenstudio of worden logo’s in een foto ingevoegd.

Go Go Greenscreen Studio

Foto fun met het groene scherm. Op de Fototainer-manier, dus met opvallend veel entertainment!

ePic Selfie PhotoBooth

Pak een hoedje, een zonnebril en make a smile! Druk op de kop en deze fotozuil maakt een geweldige foto.Deze foto kan direct worden verzonden of geprint.