Entertainment, marketing- en promotieprojecten op maat


Hoe onze opdrachtgevers Fototainer hebben ervaren:

“Wat een FEESTJE was het zeg! Om nooit meer te vergeten en wat zijn er leuke foto’s gemaakt door de leuke jongens van Fototainer. Onze trouwdag kan niet meer stuk. En o.a. de vele leuke foto’s van jullie. Echt geweldig zeg!!!

15 januari 2018

“Wij willen jullie dank zeggen voor de wijze waarop alle foto’s zijn genomen en bijgedragen hebben aan het succes van deze avond.”

19 mei 2017

“Dank weer voor afgelopen zaterdag. Het was weer helemaal top!”

20 mei 2017

“Mede dankzij jullie fotostand hebben we een fantastisch evenement gehad! Heel erg bedankt.”

“Zag er erg leuk uit en de foto’s kwamen echt leuk uit de printer!”

25 mei 2017

Bekijk hier onze nieuwe promofilm:

Fototainer werkt o.a. voor:

Project:

Klantendag van GouwIT in Space Expo | 9 mei 2017

Space Expo in Noordwijk was dit jaar de locatie voor de klantendag van Gouw IT. Onze levensechte astronaut ontving op verrassende wijze de gasten terwijl de fotograaf een prachtige reportage maakte. De lancering van een nieuw IT-programma en een boeiende lezing van astronaut André Kuipers werden begeleid door de grappige bijdrage van onze acteur en tijdens de borrel konden de gasten een echt fake toegangspasje laten maken voor het NASA Spacecenter.

Deze opdracht muntte uit in specifiek maatwerk en een nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Project:

Dutch Comic Con | 25 & 26 maart 2017

Tijdens Dutch Comic Con in Jaarbeurs Utrecht valt van alles te beleven. Fototainer had dit jaar de eer om 4 uiteenlopende foto-activaties te leveren. Voor enkele hitseries van AMC en FOX hebben we fotoconcepten bedacht en uitgewerkt. Daarnaast werd de Go Go Greenscreen funstudio geplaatst en konden fans met hun idolen op de foto in de Photo Opts Studio.

Into the Badlands voor AMC

Into the Badlands is een serie die door AMC wordt geproduceerd en uitgezonden. Voor de ultieme ‘Into the Badlands experience’ hebben we de bekende motor nagebouwd. Gasten mochten op de motor gaan zitten en werden van een samuraizwaard voorzien. Vervolgens werden zij door middel van de greenscreentechnologie voor een landschap geplaatst. Dit gaf geweldige resultaten! Van elke foto werd tevens binnen enkele seconden een foto uitgereikt.

Prison Break voor FOX

Voor de successerie Prison Break van Fox hebben we een geweldige stand neergezet. De mensen kwamen binnen in onze stand en belandden uiteindelijk in de gevangenis. Daar werd een foto van hen achter de tralies gemaakt. Door  strenge cipiers werden de gasten in en uit de gevangenis begeleid. Ook kregen de gasten direct een foto te zien op het beeldscherm. Met deze Facebookactivatie wist FOX tienduizenden mensen te bereiken.

Greenscreen studio voor Dutch Comic Con

Iedereen die op Dutch Comic Con (DCC) 2017 aanwezig was, mocht bij ons in de Go Go Greenscreen studio op de foto. Door alle mooie kostuums en outfits werden er prachtige plaatjes geschoten. De foto’s werden direct afgedrukt en meegegeven in een maatwerk DCC-kader. In ons online album konden alle foto’s bovendien gratis worden gedeeld en gedownload.

Op de foto met een acteur voor Dutch Comic Con!

Fototainer had ook tijdens Dutch Comic Con 2017 weer de eer om fans op de foto te zetten met hun favoriete sterren. In de sterrenstudio vonden volgens een strak schema de vele  Photo Opts plaats; een Meet & Greet à la Fototainer. Dat is een prachtige studio, schitterende foto’s en binnen enkele seconden al de fotoafdruk in je hand!

Bekijk hier de Prison Break stand op de Dutch Comic Con!

Project:

The Walking Dead Event | 6 maart 2017

Op 6 maart 2017 stond de greenscreen studio in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Hier mochten we een selecte groep Walking Dead fans fotograferen bij de première van een nieuwe seizoenshelft van deze grootse serie. Bij de ingang van de zaal werden de gasten welkom geheten in onze ‘Walking Dead’-studio. Eenmaal in de studio aangekomen werd de digitale horde wandelende doden op onze gasten losgelaten…

Enkele gelukkigen mochten daarnaast op foto met enkele van de wereldberoemde acteurs. Om de hele sfeer af te maken waren enkele ‘echte’ zombies aanwezig om de beleving nóg groter te maken.

Sinds 2008 voert Fototainer onder de vlag van 2Seconds VOF diverse entertainmentprojecten uit die op maat worden gemaakt voor kleine en grote opdrachtgevers. Al onze talenten zetten wij zo veel mogelijk in om aan uw wens tegemoet te komen.

Hieronder een greep uit de geschiedenis van Fototainer:

  • Al sinds 2011 verzorgt Fototainer jaarlijks de fotografie tijdens het Gala van Stedelijk College Eindhoven. Aan de rode loper worden alle gasten gefotografeerd en ontvangen met muziek en een enthousiaste speaker. In de greenscreenstudio kan daarna iedereen in stijl op de foto.
  • In 2012 en 2013 hebben we voor Madurodam in Den Haag drie omvangrijke entertainmentprojecten ontwikkeld en uitgevoerd.
  • In 2015 en 2016 bracht een succesvolle promotiecampagne voor de FOX-serie Outcast ons naar diverse Comic Cons en evenementen in Nederland, Duitsland, België en Bulgarije.
  • 2016: Soms past onze technische uitrusting precies in een bestaand concept. Zo stond op Vaderdag in 2016 onze mobiele direct-printservice TopShots naast een echte Formule 1-auto in Hoogvliet en kregen alle vaders een fantastische foto.
  • 2015-2017: Voor diverse sportverenigingen en sportevenementen (o.a. PSV, Helmond Sport, E3 Harelbeke, Waregem Koerse) ontworpen wij greenscreenconcepten op maat waardoor de bezoekers naar huis gingen met een geweldige herinnering.
  • 2017: Voor de gemeente Antwerpen werd diverse malen onze fotomarketing en foto-entertainment ingezet om de nieuwe tramlijn Noorderlijn te promoten.
  • Daarnaast ontwikkelden wij ontelbare greenscreen fotoconcepten in thema’s als Casino, Disco, Film, Sport en natuurlijk alle mogelijke feestdagen als Halloween, kerst en sinterklaas.