swirl2

Entertainment voor de feestdagen

Voor bedrijven en families.

Een persoonlijke boodschap van de Kerstman
Crazy Christmas Drive Thru

Een persoonlijke boodschap van de Kerstman

swirl2

[aiovg_video type=”vimeo” vimeo=”https://vimeo.com/473348384″ poster=”” autoplay=”1″ loop=”1″ muted=”0″]

 

Sfeervolle video voor bedrijven
Dit jaar spreekt de Kerstman hoogstpersoonlijk uw personeel toe. In een vrolijke en warme video kan hij uw collega’s hartelijk danken voor hun flexibiliteit en doorzettingsvermogen.
De kerstperiode van 2020 biedt een uitgesproken mogelijkheid om medewerkers een hart onder de riem te steken en tegelijkertijd op een ludieke manier te informeren over de voortgang in het bedrijf.
De video wordt samengesteld met de informatie die u ons digitaal aanlevert. Maar het kan nóg persoonlijker!

De directeur als gastspreker
Als Special Guest kan de kerstman de directeur of een andere collega uitnodigen in zijn knusse studio. In de vorm van een dialoog of een interview wordt een krachtige en positieve boodschap uitgedragen naar het bedrijf.

Een verrassing voor jouw familie
Ook voor familie of vrienden kan de kerstman natuurlijk zijn diensten beschikbaar stellen. Laat ons weten wie hij moet bedanken of een hart onder de riem moet steken en hij gaat aan de slag.
Wist je dat de kerstman heel grappig is? Hij draait zijn hand niet om voor een goede grap of een leuk verhaal. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en we maken er een hilarisch filmpje van!

Helaas!
Het is niet meer mogelijk om je voor dit jaar in te schrijven voor een persoonlijke videoboodschap van de Kerstman.
Tot volgend jaar?!

kerst-1
kerst-2

Crazy Christmas Drive Thru

swirl2
kerst-3-web

Crazy Christmas Drive Thru

Crazy Christmas Drive Thru geeft uw bedrijf de mogelijkheid om ook dit jaar weer een verrassend kerstevenement te organiseren. Deze activatie is een typisch voorbeeld van wat flexibiliteit en vindingrijkheid aan geweldige ideeën kunnen voortbrengen!
Uw gasten verwachten gewoon hun kerstpakket op te gaan halen, maar zij komen terecht in een hilarische en verrassende beleving die nog lang zal nagalmen. Via verschillende stoppunten trakteren wij uw gasten op spannende, onverwachte en grappige gebeurtenissen alvorens ook echt het magische moment van de pakketoverhandiging te beleven. Een fotomoment kan in de route natuurlijk niet ontbreken!

Locatie Plan-B in Eindhoven

Per uur kunnen 50 auto’s door de Drive Thru in Eindhoven rijden. Rond het gebouw Plan-B aan de Hurksetraat 19 zijn diverse korte stops ingericht. Er zijn géén persoonlijke contactmomenten met de gasten, het kerstpakket wordt in de kofferbak gezet  en de beleving is dus geheel corona proof. Het is een activiteit voor het hele gezin.

Deze gehele activatie kan óók worden ingepast op een locatie naar keuze. Vraag hiervoor een aangepaste offerte aan.

kerst-4-web