Fotofeest in Plan B


Fototainer biedt nu de mogelijkheid om in Eindhoven een uniek fotofeestje te vieren met je vrienden, gezin of collega’s.

Je wordt ontvangen met een drankje en vervolgens staat ons vintage fotohokje voor je klaar. Hierin mag je onbeperkt foto’s maken en afdrukken. Met behulp van gekke hoedjes en petjes wordt het een dolle boel!

Tegelijkertijd staat onze fotograaf in de greenscreen funstudio voor je klaar om hilarische, verrassende foto’s te maken. Binnen enkele seconden drijf je in een ton op een wilde rivier. Of je vliegt in een vliegtuig boven de Sahara en beleeft vervolgens een enorme kick in de achtbaan. Wij stellen tien super grappige plaatjes beschikbaar die je allemaal mag doen.

De foto’s krijg je mee naar huis als een aandenken aan een geweldige middag.

Boek nu!

img_9780
collage 3 (Kopie)
swirl2

Go Go Greenscreen, de entertainment-act die indruk maakt!

Gasten worden gefotografeerd voor een groen scherm dat door middel van moderne chromakey software direct wordt vervangen door een stijlvolle, verrassende of grappige achtergrond. Met accessoires en kledingstukken kan een extra entertainment-effect worden bereikt. De gast en het publiek kan op het videoscherm direct zijn foto bekijken en ontvangt binnen enkele seconden een mooie afdruk van de foto. In een online album op www.fototainer.nl kunnen al de volgende dag alle foto’s worden bekeken, gedownload en gedeeld. Greenscreen (Chromakey) heeft oneindige mogelijkheden, van stijlvolle galafeesten en bruiloften tot grappige toepassingen voor bedrijfsfeesten en fotomarketing doeleinden.

“Wat een FEESTJE was het zeg! Om nooit meer te vergeten en wat zijn er leuke foto’s gemaakt door de leuke jongens van Fototainer. Onze trouwdag kan niet meer stuk. En o.a. de vele leuke foto’s van jullie. Echt geweldig zeg!!!

15 januari 2018

“Wij willen jullie dank zeggen voor de wijze waarop alle foto’s zijn genomen en bijgedragen hebben aan het succes van deze avond.”

19 mei 2017

“Dank weer voor afgelopen zaterdag. Het was weer helemaal top!”

20 mei 2017

“Mede dankzij jullie fotostand hebben we een fantastisch evenement gehad! Heel erg bedankt.”

“Zag er erg leuk uit en de foto’s kwamen echt leuk uit de printer!”

25 mei 2017

Bekijk hier onze promofilm:

Project:

Klantendag van GouwIT in Space Expo | 9 mei 2017

Space Expo in Noordwijk was dit jaar de locatie voor de klantendag van Gouw IT. Onze levensechte astronaut ontving op verrassende wijze de gasten terwijl de fotograaf een prachtige reportage maakte. De lancering van een nieuw IT-programma en een boeiende lezing van astronaut André Kuipers werden begeleid door de grappige bijdrage van onze acteur en tijdens de borrel konden de gasten een echt fake toegangspasje laten maken voor het NASA Spacecenter.

Deze opdracht muntte uit in specifiek maatwerk en een nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Project:

Dutch Comic Con | 25 & 26 maart 2017

Tijdens Dutch Comic Con in Jaarbeurs Utrecht valt van alles te beleven. Fototainer had dit jaar de eer om 4 uiteenlopende foto-activaties te leveren. Voor enkele hitseries van AMC en FOX hebben we fotoconcepten bedacht en uitgewerkt. Daarnaast werd de Go Go Greenscreen funstudio geplaatst en konden fans met hun idolen op de foto in de Photo Opts Studio.

Project:

The Walking Dead Event | 6 maart 2017

collage(1) (Kopie)

Op 6 maart 2017 stond de greenscreen studio in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Hier mochten we een selecte groep Walking Dead fans fotograferen bij de première van een nieuwe seizoenshelft van deze grootse serie. Bij de ingang van de zaal werden de gasten welkom geheten in onze ‘Walking Dead’-studio. Eenmaal in de studio aangekomen werd de digitale horde wandelende doden op onze gasten losgelaten…

collage (Kopie)

Enkele gelukkigen mochten daarnaast op foto met enkele van de wereldberoemde acteurs. Om de hele sfeer af te maken waren enkele ‘echte’ zombies aanwezig om de beleving nóg groter te maken.