swirl2
fototainer-team-greenscreen

Over ons

Fototainer is in 2008 geboren uit passie voor fotografie, entertainmenttalent en technisch vernuft. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een typetjes-leverancier tot een allround foto-entertainmentbedrijf met internationale allure.

Fototainer is zeer ervaren door  duizenden optredens in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg (en zelfs daarbuiten). Onze opdrachtgevers zijn internationale bedrijven, boekingskantoren, overheden en instellingen.

 

Het maken van foto’s is voor ons een manier om mensen blij te maken. Onze medewerkers zijn assertieve, vrolijke en representatieve mensen van uiteenlopende leeftijd. Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever of tussenpersoon kunt vertrouwen op een representatieve uitvoering van een foto-opdracht.

 

Onze belofte: “Wij doen wat we beloven…

…en een beetje meer.”

 

Een goed uitgevoerde opdracht valt of staat bij een goede voorbereiding. In het voortraject van een optreden hebben wij dan ook intensief contact met u als opdrachtgever. Vanuit ons kantoor op Strijp-S in Eindhoven werken wij gestructureerd en vol passie om een perfecte bijdrage aan uw evenement te kunnen leveren.

Bekijk ons portfolio voor meer informatie over onze projecten.

Beleving en heldere communicatie

Ook in het voortraject, voorafgaande aan het daadwerkelijke optreden, streeft Fototainer naar een zo prettig mogelijke beleving voor de klant. Duidelijkheid, heldere communicatie en “De Klant is koning” zijn onze belangrijkste doelen tijdens de voorbereiding van een opdracht. Zonder meerkosten ontwikkelt Fototainer voor u een foto-concept voor de greenscreenstudio of worden logo’s in een foto ingevoegd.

20171114_141821_544

ePic Selfie PhotoBooth

Pak een hoedje, een zonnebril en make a smile! Druk op de kop en deze fotozuil maakt een geweldige foto.Deze foto kan direct worden verzonden of geprint.