CORONA PROOF FOTO ENTERTAINMENT

Veilig foto-entertainment op uw evenement

Passend bij de RIVM-normen die momenteel gelden, heeft Fototainer alle foto-acts aangepast. Hieronder kunt u lezen wat de aanpassingen zijn in onze belangrijkste acts.

In de greenscreenstudio worden individuele foto’s nu digitaal samengesteld waardoor verrassend grappige groepsfoto’s ontstaan. Op deze manier kan de afstandsregel worden gewaarborgd en tegelijkertijd een top-act worden uitgevoerd.

voorbeeld-go-go-greenscreen-studio-corona-proof
voorbeeld-zomer-collage

Topshots tijdens Corona.

Mondkapjes en wachtrijen.

Indien tijdens een act wordt vereist dat een mondkapje wordt gedragen, zal dat uiteraard worden gedaan door onze Fototainers.

Wachtrijen bij de greenscreen kunnen met behulp van signing en paaltjes coronaproof worden gemaakt zodat gasten op een veilige manier van de voorpret kunnen genieten.

machine-pag-2ftt_7737

De Machine straat animatie act corona proof.

 

Flexibel. Grappig. Creatief.

Fototainer.

“Wat een FEESTJE was het zeg! Om nooit meer te vergeten en wat zijn er leuke foto’s gemaakt door de leuke jongens van Fototainer. Onze trouwdag kan niet meer stuk. En o.a. de vele leuke foto’s van jullie. Echt geweldig zeg!!!

15 januari 2018

“Wij willen jullie dank zeggen voor de wijze waarop alle foto’s zijn genomen en bijgedragen hebben aan het succes van deze avond.”

19 mei 2017

“Dank weer voor afgelopen zaterdag. Het was weer helemaal top!”

20 mei 2017

“Mede dankzij jullie fotostand hebben we een fantastisch evenement gehad! Heel erg bedankt.”

“Zag er erg leuk uit en de foto’s kwamen echt leuk uit de printer!”

25 mei 2017

Project:

Klantendag van GouwIT in Space Expo | 9 mei 2017

Space Expo in Noordwijk was dit jaar de locatie voor de klantendag van Gouw IT. Onze levensechte astronaut ontving op verrassende wijze de gasten terwijl de fotograaf een prachtige reportage maakte. De lancering van een nieuw IT-programma en een boeiende lezing van astronaut André Kuipers werden begeleid door de grappige bijdrage van onze acteur en tijdens de borrel konden de gasten een echt fake toegangspasje laten maken voor het NASA Spacecenter.

Deze opdracht muntte uit in specifiek maatwerk en een nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Project:

Dutch Comic Con | 25 & 26 maart 2017

Tijdens Dutch Comic Con in Jaarbeurs Utrecht valt van alles te beleven. Fototainer had dit jaar de eer om 4 uiteenlopende foto-activaties te leveren. Voor enkele hitseries van AMC en FOX hebben we fotoconcepten bedacht en uitgewerkt. Daarnaast werd de Go Go Greenscreen funstudio geplaatst en konden fans met hun idolen op de foto in de Photo Opts Studio.

Project:

The Walking Dead Event | 6 maart 2017

collage(1) (Kopie)

Op 6 maart 2017 stond de greenscreen studio in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Hier mochten we een selecte groep Walking Dead fans fotograferen bij de première van een nieuwe seizoenshelft van deze grootse serie. Bij de ingang van de zaal werden de gasten welkom geheten in onze ‘Walking Dead’-studio. Eenmaal in de studio aangekomen werd de digitale horde wandelende doden op onze gasten losgelaten…

collage (Kopie)

Enkele gelukkigen mochten daarnaast op foto met enkele van de wereldberoemde acteurs. Om de hele sfeer af te maken waren enkele ‘echte’ zombies aanwezig om de beleving nóg groter te maken.