swirl2
ftr_4934

ePic PhotoShare

De ePic PhotoShare is onze nieuwe interactieve multifunctionele aanwinst, een leuke touchscreen applicatie voor jong en oud.

 

De ePic PhotoShare is een fantastische aanvulling voor de Go Go Greenscreen Funstudio. De gasten komen in de Go Go Greenscreen studio waar onze fotograaf een ludieke foto maakt. Terwijl de gasten wachten op hun afdruk, kunnen ze alvast hun foto online delen.

 

De ePic PhotoShare biedt de mogelijkheid om uw foto direct te mailen of te delen!

 

Deze interactieve service is niet alleen een leuk maar ook nuttig voor diverse commerciële doeleinde. Daarnaast zijn ook diverse fotospelletjes en een Facebook-integratie mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over technische mogelijkheden en voorwaarden.

Al vanaf € 395,-

TIP!

Combineer de TopShots met een Go Go Greenscreen Funstudio. Mobiele fotografie en een greenscreenstudio kunnen dan tegelijkertijd of opeenvolgend worden uitgevoerd tijdens het evenement. Uitstraling, creativiteit en communicatief vermogen zijn de speerpunten van Fototainer dus uw marketingboodschap  (en uw reputatie) is bij Fototainer in goede handen.

De gast krijgt direct een print mee, voorzien van uw slogan en logo. Neem contact met ons op om uw fotomarketing-idee ten uitvoer te brengen of laat ons een voorstel doen voor een succesvolle fotoactie.

Fototainer-greenscreen-chromakey-fun-studio1

Go Go Greenscreen Studio

Foto fun met het groene scherm. Op de Fototainer-manier, dus met opvallend veel entertainment!