swirl2
img_2404

ePic Selfie PhotoBooth

Met onze ePic Selfie PhotoBooth maak je helemaal zelf jouw hilarische topfoto’s. Eerst kies je een paar leuke attributen voor op de foto. Als je een leuke pose hebt aangenomen en je haar goed zit, druk je op de knop en zal onze ingebouwde camera van topkwaliteit een fantastisch plaatje schieten. Je kan vervolgens je foto via social media delen. Een medewerker zal je hierbij assisteren

 

Gegarandeerd plezier, ludiek en simpel!

 

Door het plaatsen van de ePic Selfie PhotoBooth op een evenement breng je mensen samen. Het maken van selfies past helemaal in de huidige tijd, evenals het posten van foto’s op Facebook en op andere social media.

De gemaakte selfies kunnen vervolgens binnen enkele seconden worden afgedrukt. De afdrukken geven een nostalgisch effect en een blijvende herinnering. Kortom:

Onze PhotoBooth is ePic!

Al vanaf € 749,-

TIP!

Zet Greenscreen in als succesvolle aanvulling op uw marketingcampagne en zet de klant met uw product op de foto in een verrassende setting. Fototainer ontwikkelt desgewenst en gratis voor u enkele themafoto’s op maat, zodat de foto die de gast meeneemt precies aansluit op de marketingcampagne of het feestthema.

De uitstraling van de studio-kooiconstructie alsmede de kleding en sociale vaardigheden van onze fotograaf-entertainers zijn belangrijke aandachtspunten. Fototainer past dan ook perfect in het hogere marktsegment.

ePic Selfie PhotoBooth

Paparazzi op uw feest!

Een grappige ontvangstanimatie die je gasten op gepaste wijze ontvangt en alvast opwarmt voor uw feest.