swirl2
002-kopie

Fototainer op je bruiloft

Fantastische herinneringen van je prachtige huwelijksfeest laat je maken door Fototainer.

De mogelijkheden zijn eindeloos: Een schitterend en origineel gastenboek creëer je door iedere gast een bijzondere greenscreenfoto te laten maken en op te plakken in een boek.

Bang voor een lange rij op je feest? Onze paparazzi vermaakt de gasten aan de entree en maakt direct van iedereen een mooie foto.

Of wil je liever iedereen zelf een foto laten maken? Kies dan voor de ePic Selfie PhotoBooth. Een moderne zuil waar gasten zelf hun hilarische foto maken.

Alle acts kunnen worden geleverd met onze supersnelle printservice. Laat ons je informeren over welke act het beste op jullie feest past.

 

En dan dit nog…

De medewerkers van Fototainer zijn communicatief vaardige topfotografen en zeer geschikt om ook je bruidsreportage te verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid om zo’n superleuke shoot bij ons te boeken!

Go Go Greenscreen op je bruiloft

 

JA, IK WIL… op de foto! In de bruidsstudio gaan de gasten niet alleen maar op de foto, ze vliegen naar hun favoriete huwelijksreisbestemming…

De groene achterwand wordt door middel van moderne software vervangen door de huwelijksreisbestemming van je dromen. Of dat nu het strand, de Noordpool of op de maan is, alles is mogelijk! Zelfs het gewenste vervoersmiddel kan worden gekozen.

Alle foto’s worden direct afgedrukt en meegegeven in een handig envelop-kader.

Fotogastenboek!

Uniek bruidsentertainment! Met de fotogastenboekservice van fototainer stelt u een uniek gastenboek van uw huwelijksfeest samen. Alle gasten gaan stralend op de foto met hun huwelijkswens, geschreven op een bordje. Van de foto’s maakt Fototainer een prachtig origineel fotogastenboek.

Mobiele reportage van uw feest door een grappig typetje: Uw gasten worden vermaakt met grappig improvisatietheater en kunnen alles de volgende dag herbeleven als ze de foto’s bekijken op uw persoonlijke webpagina. Tip: Uw persoonlijke bedankkaartjes met het albumwachtwoord wordt door ons op maat ontworpen en geproduceerd. Al vanaf €149,-.

Voorbeeld Patrijspoort

TopShots

TopShots is een razendsnelle mobiele PhotoBooth met een stijlvolle uitstraling en een zeer verrassende fotobewerkingen.