swirl2
collage-2017-03-16

Go Go Greenscreen Funstudio

Main-act op uw event!

Gasten worden gefotografeerd voor een groen scherm dat door middel van moderne chromakey software direct wordt vervangen door een stijlvolle, verrassende achtergrond en voorgrond. Met accessoires en hoofddeksels worden de foto’s bovendien extra grappig. Onze fotografen zijn communicatief vaardige en vrolijke mensen die als belangrijkste doel hebben u te vermaken.

De gast en het publiek kan op een videoscherm direct zijn foto bekijken en ontvangt binnen enkele seconden een mooie afdruk van de foto.

In een online album op www.fototainer.nl kunnen al de volgende dag alle foto’s worden bekeken, gedownload en gedeeld. Greenscreen (Chromakey) heeft oneindige mogelijkheden, van stijlvolle galafeesten en bruiloften tot grappige toepassingen voor bedrijfsfeesten en fotomarketing doeleinden.

Go Go Greenscreen Funstudio van Fototainer is misschien wel de beste, snelste en leukste greenscreenstudio van Europa!

Al vanaf € 1.149,-

Tip!

Zet Greenscreen in als succesvolle aanvulling op uw marketingcampagne en zet de klant met uw product op de foto in een verrassende setting. Fototainer ontwikkelt desgewenst en gratis voor u enkele themafoto’s op maat, zodat de foto die de gast meeneemt precies aansluit op de marketingcampagne of het feestthema.

De uitstraling van de studio-kooiconstructie alsmede de kleding en sociale vaardigheden van onze fotograaf-entertainers zijn belangrijke aandachtspunten. Fototainer past dan ook perfect in het hogere marktsegment.

Go Go Greenscreen Funstudio

Paparazzi op uw feest!

Een grappige ontvangstanimatie die je gasten op gepaste wijze ontvangt en alvast opwarmt voor uw feest.