swirl2

De Machine – Mobiele foto act

Dit mobiele foto-concept stuurt je terug in de tijd!

Rookwolken, geknars en gekraak trekken de aandacht  van het publiek als De Machine langs rijdt. Twee vreemd uitgedoste operators hebben De Machine op stoom gebracht en zijn klaar om een aantal toffe foto’s te produceren. Dat is het begin van deze bijzondere straattheateract waarin gasten worden vermaakt en uiteindelijk naar huis gaan met een mooie foto-herinnering.

De opdrachtgever zal vooral aangesproken worden door het mobiele karakter en de commerciële mogelijkheden. Of het nu op een straattheaterfestival, bedrijfsevenement of in een winkelcentrum is: deze act valt op blijft nog lang in de herinnering.

Al vanaf € 1.195,-

Tip!

Zet Greenscreen in als succesvolle aanvulling op uw marketingcampagne en zet de klant met uw product op de foto in een verrassende setting. Fototainer ontwikkelt desgewenst en gratis voor u enkele themafoto’s op maat, zodat de foto die de gast meeneemt precies aansluit op de marketingcampagne of het feestthema.

De uitstraling van de studio-kooiconstructie alsmede de kleding en sociale vaardigheden van onze fotograaf-entertainers zijn belangrijke aandachtspunten. Fototainer past dan ook perfect bij uw bedrijf.

20161110_110146_307

ePic Selfie PhotoBooth

Pak een hoedje, een zonnebril en make a smile! Druk op de kop en deze fotozuil maakt een geweldige foto. Deze foto kan direct worden verzonden of geprint.