swirl2
Paparazzi!

Paparazzi!

Dit is de klassieker onder de ontvangstanimaties. En wij doen dat Fototainer-style!

De rode loper ligt er strak bij. De spot staat aan. Filmmuziek klinkt uit de speaker. Daar komen uw gasten! De paparazzi komt in actie. Camera’s flitsen, applaus barst los, de muziek bereikt een hoogtepunt!

Flits! …een geweldige foto!

Zo’n indrukwekkende entree krijgen uw dierbare gasten niet iedere dag… Een perfect begin van het evenement. Kort, maar zó krachtig!

 

Deze prachtige act kan worden uitgebreid met TopShots, de razendsnelle printservice van Fototainer. Iedere foto wordt dan binnen enkele seconden afgedrukt en overhandigd aan de gast; een bijzondere beleving en een blijvende herinnering.

Al vanaf € 995,-

TIP!

Er worden natuurlijk veel foto’s gemaakt en dat is altijd een hele goede start van een hilarisch stukje improvisatietheater waarvan de gast natuurlijk het middelpunt vormt. Het resultaat is een mooie fotoreportage waarin alle gasten vrolijk zijn gefotografeerd. Gegarandeerd!

Een ontvangstanimatie is prima te combineren met een optreden gedurende de rest van het evenement: Breid uw boeking uit met een mobiele feestreportage van onze eventfotograaf of een Go Go Greenscreen. Succes verzekerd!

Fototainer-greenscreen-chromakey-fun-studio1

Go Go Greenscreen Studio

Foto fun met het groene scherm. Op de Fototainer-manier, dus met opvallend veel entertainment!