swirl2
ftr_2710

TopShots. Direct foto’s printen. Overal!

TopShots is een razendsnelle printservice met een stijlvolle uitstraling.

Met dit mobiele fotoconcept wordt het publiek overal op het evenement geëntertaind en gefotografeerd. Fototainer zou Fototainer niet zijn als we dit niet zouden koppelen aan een state-of-the-art fotoprinter waarmee we binnen enkele seconden topkwaliteit foto’s kunnen afdrukken en uitdelen.

TopShots is volledig mobiel en is dus inzetbaar op de gehele evenementlocatie. De foto’s van TopShots worden uitgereikt in een standaard Fototainer-envelop maar natuurlijk kunnen deze omslagen ook worden gebrand door de opdrachtgever. Daarnaast kan ook de fotoafdruk zelf worden voorzien van een logo of tekst.

Met TopShots bereikt u een zeer groot deel van uw publiek. Supersnelle topkwaliteit!

Al vanaf € 749,-

Tip!

Combineer de TopShots met een Go Go Greenscreen Funstudio. Mobiele fotografie en een greenscreenstudio kunnen dan tegelijkertijd of opeenvolgend worden uitgevoerd tijdens het evenement. Uitstraling, creativiteit en communicatief vermogen zijn de speerpunten van Fototainer dus uw marketingboodschap  (en uw reputatie) is bij Fototainer in goede handen.

De gast krijgt direct een print mee, voorzien van uw slogan en logo. Neem contact met ons op om uw fotomarketing-idee ten uitvoer te brengen of laat ons een voorstel doen voor een succesvolle fotoactie.

Fototainer-greenscreen-chromakey-fun-studio1

Go Go Greenscreen Studio

Foto fun met het groene scherm. Op de Fototainer-manier, dus met opvallend veel entertainment!