Greenscreen Video studio op locatie

Een event of opname op locatie waarbij u een video studio nodig heeft, Fototainer bouwt in twee uur een volledige studio voor u op elke gewenste locatie in Nederland en Europa. Standaard met groene (of blauwe ) achterwand en groene vloer. Ook mogelijk met een andere achtergrond.

U kunt zelf aangeven welke belichting, video apparatuur, camera’s, statieven en accessoires u nodig heeft. Werkt u als tussen persoon voor een derde partij dan kunnen wij desgewenst ook met de eindgebruiker de wensen bespreken. Heeft u eigen video apparatuur? De studio is ook los te boeken.
Een standaard studio is 3,60 breed, 260 hoog en 2 meter diep (groene vloer 2 meter naar voren).
De studio is geplaatst in een truss kooiconstructie. Hierdoor kunt u materiaal zoals lampen, TV en snoeren veilig weg werken zodat gasten niet struikelen over de draden.
Een preview scherm met o.a. HDMI en USB-C aansluiting  en voldoende elektriciteit aansluitingen en stekkerdozen zijn standaard meegeleverd. De studio is in overleg aanpasbaar in formaat. Zowel kleiner als groter. Optioneel verzorgen wij voor u ook materiaal zoals een spreek desk, video editing tafel, of andere decorstukken. Al dan niet met uw logo of huisstijl.

Wij maken altijd een offerte op maat maar de studio is al vanaf 895 euro te boeken. Vraag nu een offerte aan.

 

 

 

Related Projects