swirl2

Entertainment, marketing- en promotieprojecten op maat


Project:

Klantendag van GouwIT in Space Expo | 9 mei 2017

collage space 1 (Kopie)

Space Expo in Noordwijk was dit jaar de locatie voor de klantendag van Gouw IT. Onze levensechte astronaut ontving op verrassende wijze de gasten terwijl de fotograaf een prachtige reportage maakte. De lancering van een nieuw IT-programma en een boeiende lezing van astronaut André Kuipers werden begeleid door de grappige bijdrage van onze acteur en tijdens de borrel konden de gasten een echt fake toegangspasje laten maken voor het NASA Spacecenter.

Deze opdracht muntte uit in specifiek maatwerk en een nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Project:

Dutch Comic Con | 25 & 26 maart 2017

Tijdens Dutch Comic Con in Jaarbeurs Utrecht valt van alles te beleven. Fototainer had dit jaar de eer om uiteenlopende foto-activaties te leveren. Voor FOX hebben we een fotoconcept bedacht en uitgewerkt. Daarnaast werd de Go Go Greenscreen funstudio geplaatst en konden fans met hun idolen op de foto in de Photo Opts Studio.

Op de foto met een acteur voor Dutch Comic Con!

collage(1) (Kopie)

Fototainer had ook tijdens Dutch Comic Con 2017 weer de eer om fans op de foto te zetten met hun favoriete sterren. In de sterrenstudio vonden volgens een strak schema de vele  Photo Opts plaats; een Meet & Greet à la Fototainer. Dat is een prachtige studio, schitterende foto’s en binnen enkele seconden al de fotoafdruk in je hand!

Prison Break voor FOX

Voor de successerie Prison Break van Fox hebben we een geweldige stand neergezet. De mensen kwamen binnen in onze stand en belandden uiteindelijk in de gevangenis. Daar werd een foto van hen achter de tralies gemaakt. Door  strenge cipiers werden de gasten in en uit de gevangenis begeleid. Ook kregen de gasten direct een foto te zien op het beeldscherm. Met deze Facebookactivatie wist FOX tienduizenden mensen te bereiken.