swirl2

Fototainer produceert Beleving

In onze standaard acts is deze Beleving al duidelijk merkbaar. Maar wist u dat wij ook Bouwers zijn? In de filmpjes op deze pagina kunt u zien hoe wij sfeerbeleving, story-telling, foto-entertainment en standbouw hebben weten te combineren om de boodschap van enkele grote opdrachtgevers bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Dutch Comic Con 2017 | Prison Break

Tijdens Dutch Comic Con 2017 bemanden de acteurs/fotografen van Fototainer een replica van de Prison Break-gevangenis. Gasten van de Con werden opgesloten in deze maatwerk studiogevangenis. Ter promotie van de terugkeer van de populaire serie die op FOX wordt uitgezonden werden 50.000 mensen via social media bereikt.

The Walking Dead foto activatie | Utrecht CS

De cliffhanger naar het zevende seizoen van The Walking Dead was legendarisch spannend. Gasten van de Amsterdam Comic Con konden in in de huid kruipen van de hoofdrolspelers en zo door Fototainer worden gefotografeerd. Met deze social media-actie werden ruim 50.000 mensen bereikt.

KPN kick off FOX 2017 | Utrecht

Tijdens de KPN Kick-off in februari 2017 verzorgde Fototainer in opdracht van FOX Broadcasting Company een greenscreen fotostudio waarin gasten op de foto konden in een scene van The Walking Dead.

Openingsact | Gala Stedelijk College 2017

Tijdens het SCE Gala 2017 in Best verzorgden wij een knallende ontvangst-act. Alle gasten werden onder toeziend oog van het publiek hartelijk ontvangen en mochten met een druk op de knop het einde van hun middelbare schooltijd inluiden.

Fototainer-greenscreen-chromakey-fun-studio1

Go Go Greenscreen Studio

Fototainer biedt veelzijdig foto-entertainment dat vooral gericht is op Beleving en Kwaliteit. Ondanks onze hoge kwaliteitseisen lijdt de snelheid hier niet onder. De studio kan tot wel 750 foto’s per avond afdrukken.